Ταλιμπάν - Ταλιμπάν: Ο Τραμπ να αποσύρει τον στρατό των ΗΠΑ από το ... : Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο).. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί.

Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας.

Ταλιμπάν: «Ελέγχουμε 85% της επικράτειας του Αφγανιστάν ...
Ταλιμπάν: «Ελέγχουμε 85% της επικράτειας του Αφγανιστάν ... from www.kathimerini.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα.

Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο.

Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ (βιντεο). Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο).

Ταλιμπάν: Θέλουμε να κερδίσει τις εκλογές ο Τραμπ ...
Ταλιμπάν: Θέλουμε να κερδίσει τις εκλογές ο Τραμπ ... from voicenews.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη.

Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών.

Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ.

Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί.

Ταλιμπάν: Ανακοίνωσαν συμφωνία με τις ΗΠΑ για τερματισμό ...
Ταλιμπάν: Ανακοίνωσαν συμφωνία με τις ΗΠΑ για τερματισμό ... from www.newsit.gr
Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ (βιντεο). Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν.

Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ.

Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ.